Slide 1

ONZE SAMENWERKINGEN!

Partners

DESCHolding werkt samen met een aantal bedrijven op het gebied van SCRUM/Agile maar ook op het gebied van SAP consultancy. Je vindt ze op deze pagina.

Omnia 4 Office is actief op het gebied van: Kantoorartikelen, Kantoor en school meubelen, Relatiegeschenken en Drukwerk. Omnia 4 Office heeft zichzelf het volgende doel gesteld: Het ontzorgen van onze relaties in hun kantooromgeving. Wij willen u graag de dagelijkse beslommeringen die de inkoop van de producten welke u gebruikt/verbruikt in uw kantooromgeving met zich meebrengen uit handen nemen.

➜ www.omnia4office.nl

We bring female IT experts together and support them achieve their professional and personal goals.

➜ www.teamellevate.com

GALAXY GAMES

Wij bieden VR Escape Games en AR City Games aan, beide high end teambuilding games. Wij bieden een uniek licentiemodel aan, namelijk: Pay per Play. Bij ons betaal je per game/groep. Maar ook voor het maken van een eigen VR-Game ben je bij ons bij het juiste adres

 www.galaxygames.nl

Slide 1
Benieuwd naar wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen?
Vraag direct een gratis gesprek aan

Over mij

Ik ben Debby Eekman, ik ben LEAN expert.

Ik vind het heerlijk om samen met de klant te kijken naar de processen en de teams, om te zien hoe we dit kunnen verbeteren. Betere teams kunnen samen stellen zodat mensen meer plezier, kwaliteit en productiviteit leveren. Mensen in hun kracht zetten!

Projecten en processen blijven verbeteren en meer (klant) waarde, met minder kosten, minder verzuim maar met veel meer plezier, transparantie en zonder stress!