We breath Scrum coaching & SAP consultancy

Over ons

Leuk dat u meer over ons bedrijf te weten wilt komen. We vertellen graag hoe we zijn ontstaan en waar we voor staan. Vanuit onze filosofie …. helpen wij bedrijven graag goed op weg met onze Scrum coaching en SAP consultancy

Wie is DESC;

Mijn naam is Debby Eekman SAP Consultant en Scrum Coach (DESC)
Sinds 1999 ben ik werkzaam met SAP op het gebied van SD en MM. In het begin was ik werkzaam als User, Key-user en tester. In 2007 heb ik de overstap gemaakt naar Consultancy waarbij ik diverse klanten heb mogen helpen om hun SAP systeem in te richten, te verbeteren en te optimaliseren.
Tevens heb ik bij veel klanten ook hun bedrijfsprocessen helpen te verbeteren.
De afgelopen 4 jaar heb ik kennis gemaakt met SCRUM en ben daar heel erg enthousiast over, het is een mooie en gestructureerde manier om je projecten te laten slagen binnen de tijd en kosten.
In 2018 heb ik mijn examen als Scrum Master gehaald en wil deze kennis ook heel graag delen.

Missie

Onze missie is om uw SAP systeem te optimaliseren en processen mogelijk te verbeteren. Uw mensen goed te trainen in SAP en/of SCRUM zodat ook zij met plezier met SAP kunnen en willen werken. Met een goed gevoel, gestructureerd en transparant projecten kunnen starten en opleveren, zonder onnodige stress.

Visie

Bij DESC staat de klant centraal. Wij adviseren en helpen om (SAP) processen te verbeteren.
Wij vinden het belangrijk dat het SAP systeem werkt voor de klant en de klant niet voor het systeem. Samen met de klant gaan we kijken wat de wensen zijn en hoe we dat het beste – op een zo’n standaard mogelijke manier – kunnen verwezenlijken in het SAP systeem, dus met zo min mogelijk codering maar met zoveel mogelijk standaard aanpassingen welke door de SAP organisatie ook worden ondersteund. Projecten doen we op SCRUM/Agile manier zodat deze overzichtelijk, transparant en op tijd kunnen worden opgeleverd.

Klanten waar wij voor hebben gewerkt

+30 bedrijven zijn u al voorgegaan. Hieronder een aantal klanten waar wij voor hebben gewerkt.

Wat klanten over ons zeggen

Maak hieronder kennis met onze diensten

Scrum training

De training is bedoeld voor alle geïnteresseerden die producten of diensten willen ontwikkelen met behulp van het Scrum framework, maar is toegespitst op diegenen verantwoordelijk zijn voor het organiseren, begeleiden of introduceren van Scrum,: Scrum Masters, Product Owners en Scrum Team leden.

LEAN Training

Wanneer u merkt dat processen niet meer zo goed lopen dan voorheen of dat de klanten langer moeten wachten of minder tevreden zijn, dan is het wellicht een goed idee om eens uw processen eens goed onder de loep te nemen.