Over ons

WE BREATH SCRUM & LEAN

Over mij

Leuk dat u meer over mijn bedrijf te weten wilt komen. Ik vertel graag hoe mijn bedrijf is ontstaan en waar ik voor sta. Vanuit onze filosofie …. help ik bedrijven graag goed op weg met mijn Scrum- en Lean coaching. Maar geven ik ook Scrum en Lean trainingen zodat ook uw bedrijf de ‘Agile’ manier van werken goed onder de knie krijgt.

Wie is DESC;

Ik ben  Debby Eekman Scrum Coach (DESC) maar ook voor Lean coaching of training kunt u bij mij terecht.

Sinds 1999 ben ik werkzaam met SAP op het gebied van SD en MM. In het begin was ik werkzaam als User, Key-user en tester. In 2007 heb ik de overstap gemaakt naar Consultancy waarbij ik diverse klanten heb mogen helpen om hun SAP systeem in te richten, te verbeteren en te optimaliseren.
Tevens heb ik bij veel klanten ook hun bedrijfsprocessen helpen te verbeteren.
De afgelopen 7 jaar heb ik kennis gemaakt met SCRUM en Lean en ben daar heel erg enthousiast over, het is een mooie en gestructureerde manier om je projecten te laten slagen binnen de tijd en kosten.
Na het behalen van de benodigde trainingen en examens wil ik graag andere bedrijven maar ook mensen graag helpen met het ‘Agile’ werken door gebruik te maken van Lean en SCRUM.

Mijn Missie

Onze missie is om uw mensen goed te trainen in SCRUM en/of SCRUM zodat ook zij met plezier met ‘Agile’ kunnen en willen werken. Met een goed gevoel, gestructureerd en transparant projecten kunnen starten en opleveren, zonder onnodige stress.

Visie

Bij DESC staat de klant centraal. Wij adviseren en helpen om processen te verbeteren.
Wij vinden het belangrijk dat het ‘Agile’ werken, werkt voor de klant en niet dat ‘Agile’ werken een doel op zich wordt. Samen met de klant gaan we kijken wat de processen zijn, waar de eventuele verspillingen zitten en hoe we de teams kunnen ondersteunen met Agile werken. Ook geef ik training voor Scrummasters, Productowners of Yellow- en Greenbelts


Klanten waar wij voor hebben gewerkt

+30 bedrijven zijn u al voorgegaan. Hieronder een aantal klanten waar wij voor hebben gewerkt.

Slide 1
Benieuwd naar wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen?
Vraag direct een gratis gesprek aan