Over ons

WE BREATH SCRUM & LEAN

Over mij

Wat tof dat je meer wilt weten over mijn bedrijf! Laat me je meenemen in het avontuur van hoe het allemaal begon en waar ik voor sta. Vanuit onze eigenwijze filosofie gooi ik mijn passie in de ring: bedrijven een vliegende start geven met mijn Scrum- en Lean coaching. Maar daar blijft het niet bij, oh nee! Ik rol ook met plezier de Scrum- en Lean-trainingen uit, zodat jouw bedrijf die 'Agile' moves net zo soepel maakt als een doorgewinterde danser op de dansvloer. Laten we samen de wereld van 'Agile' rocken!

Wie is DESC;

Hoi, ik ben Debby Eekman Scrum Coach (DESC), maar ik sta ook paraat voor Lean coaching en training.

In 1999 begon mijn avontuur met SAP , waar ik als gebruiker, key-user en tester met het SAP-systeem aan de slag ging. In 2007 maakte ik de overstap naar consultancy, waar ik mijn tanden zette in het inrichten, verbeteren en optimaliseren van SAP-systemen.

Tijdens mijn avonturen heb ik niet alleen de systemen, maar ook bedrijfsprocessen bij verschillende klanten een boost kunnen geven, wat mij heel erg inspireerde. De afgelopen 7 jaar heb ik me dan ook verdiept in LEAN en SCRUM, en ik ben er helemaal weg van. Het is dé gestructureerde aanpak om projecten binnen de tijd en het budget te laten knallen.

Na het behalen van de nodige trainingen en examens ben ik klaar om andere bedrijven en mensen te helpen met het omarmen van 'Agile' werken door middel van LEAN en SCRUM. Laten we samen de wondere wereld van Agile ontdekken!

Mijn Missie

Als LEAN Coach streef ik ernaar om organisaties te begeleiden naar een cultuur van continue verbetering en operationele excellentie. 

Mijn visie is een wereld waarin bedrijven wendbaar en efficiënt zijn, waar verspilling wordt geminimaliseerd en waar medewerkers actief betrokken zijn bij het streven naar voortdurende optimalisatie.

Visie

Mijn missie is het empoweren van organisaties door middel van LEAN-principes en -methodologieën. Ik streef ernaar om een partnerschip aan te gaan met bedrijven, teams en individuen om hen te begeleiden bij het begrijpen en implementeren van LEAN-concepten. Door middel van coaching, training en procesverbetering help ik organisaties om efficiënter te opereren, kosten te verlagen en klanttevredenheid te verhogen. Mijn doel is om een blijvende impact te hebben op de prestaties van organisaties en bij te dragen aan een duurzame, continue verbeteringscultuur.


Klanten waar wij voor hebben gewerkt

+30 bedrijven zijn u al voorgegaan. Hieronder een aantal klanten waar ik voor heb mogen werken.

Slide 1
Benieuwd naar wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen?
Vraag direct een gratis gesprek aan

Over mij

Ik ben Debby Eekman, ik ben LEAN expert.

Ik vind het heerlijk om samen met de klant te kijken naar de processen en de teams, om te zien hoe we dit kunnen verbeteren. Betere teams kunnen samen stellen zodat mensen meer plezier, kwaliteit en productiviteit leveren. Mensen in hun kracht zetten!

Projecten en processen blijven verbeteren en meer (klant) waarde, met minder kosten, minder verzuim maar met veel meer plezier, transparantie en zonder stress!