Haal het beste uit uw team!

SAP Consultancy

Uw bedrijfsprocessen verbeteren? Wij bieden SAP consultancy (advies) en aan bedrijven die het beste uit hun SAP systeem willen halen. Dit doen wij van inrichting tot optimalisatie van uw processen. Bij ons bent u aan het juiste adres!

SD (Sales and Distribution)
MM (Material Master)
Retail
FMS (Fashion Management Solution)

DESC CONSULTANCY

Wij werken graag met de klanten samen om datgene te bereiken wat voor hen het beste is.

Wanneer u moeite heeft om bij te blijven op het gebied van SAP innovaties, ondersteunen wij u graag met het ontwikkelen van standaardprocessen op maat. Hierdoor kunnen wij u helpen bedrijfsprocessen te verbeteren. DE SAP Consultancy geeft advies, gericht op uw bedrijfsstructuur en met uw applicatielandschap als uitgangspunt.

Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van Sales and Disctribution (SD), Material Master (MM), Logistics General (LO), Fashion Management Solution (FMS) en Retail met ruim 12 jaar ervaring. Ook voor ondersteuning op het gebied van SAP CAR en HANA kunt u bij ons terecht.

Klanten waar wij voor hebben gewerkt

+30 bedrijven zijn u al voorgegaan. Hieronder een aantal klanten waar wij voor hebben gewerkt.

Het consultancy stappenplan

1.

Inventarisatie

In de eerste stap nemen we je mee in de huidige sales processen. We bespreken jullie wensen en problemen met betrekking tot de consultancy die jullie bedrijf nodig heeft.

2.

Probleem analyse

We doen een “Deep dive” in jullie systeem en analyseren samen jullie probleem met de business. Samen met de gebruikers kijken we waar men tegen aanloopt en hoe zij het graag zouden willen.

3.

Oplossing / budget

Na de probleemanalyse bespreken we samen de timeline van het project. Ook nemen we je mee in de mogelijke oplossingen en bespreken we of de kosten voor het project binnen het overeengekomen budget past.

4.

Start project

We  starten het project (uiteraard agile). Elke twee weken kijken we samen met de business wat er tot op dat moment is gebouwden. We bespreken gedurende het project of dat is wat men verwacht en wenst.

5.

Sprints

Na een aantal sprints zal de oplossing worden afgeleverd en de overdracht worden gedaan. Gedurende het project wordt alles duidelijk gedocumenteerd zodat jullie na de consultancy ook altijd kunnen terugvallen op de consultancy.

6.

Training & Nazorg

Op basis van de wensen leveren wij de benodigde (extra) trainingen en nazorg zodat geven wij trainingen geven waar nodig en nazorg.

Waarom DESC Holding?

Bedrijf gericht trainen

Mede door de opgedane ervaring is het inzicht in bedrijfsprocessen groot waardoor ook het geven van trainingen aan de business en het uitleggen hoe processen werken en zouden moeten werken, duidelijk is.

Ervaring en inzicht

In de afgelopen 13 jaar heb ik bij verschillende bedrijven mogen werken. Hier heb ik op verschillende vlakken ervaring opgedaan hoe andere bedrijven processen hebben ingericht en/of aanpassen in hun systeem.

Lage prijs

Voor 945 euro (excl BTW) per persoon kun je al een Agile training volgen. 

Communicatief sterk

Daar ik zowel aan de eindgebruikers kant heb gewerkt als nu aan de ontwikkel zijde is het heel makkelijk schakelen zodat de wensen vanuit de business duidelijk vertaald kunnen worden naar de ontwikkelaar.

Kleine groepen

Wij werken met kleine groepen van 6-12 personen zodat we alle tijd en aandacht hebben voor iedereen

Hoge kwaliteit

Door deze kleine groepen hebben we alle tijd en aandacht voor iedereen en hebben we alle tijd om alle vragen uitgebreid te beantwoorden

Debby Eekman

““In most businesses people think their product is the most important thing, but without great leadership, mission and a team that delivers results at a high level, even the best product won’t make a company successful.“”

Trainer / consultant

Ons motto

“Your work is going to fill a large part of your life, and the only way to be truly satisfied is to do what you believe is great work. And the only way to do great work is to love what you do. If you haven’t found it yet, keep looking. Don’t settle. As with all matters of the heart, you’ll know when you find it.”

– Steve jobs

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over onze SAP consultancy? Wellicht hebben we deze al een keer beantwoorde. Staat uw vraag hier niet tussen? Vul dan ons contactformulier in. 

Welke SAP processen ondersteunen jullie

Wij richten ons voornamelijk op Retail and FMS (Fashion Management Service), daar zit onze meeste ervaring. Met name in de richting van Sales and Delivery, maar ook bij Masterdata kunnen wij U ondersteunen met processen en Customizing.

Wat zijn de kosten?

Daar het heel erg afhankelijk is van de opdracht en de werkzaamheden maken wij alleen gebruik van klantgerichte offertes. Hiervoor nemen wij graag contact met u op waarna wij de werkzaamheden en de wensen kunnen bespreken om tot een mooie offerte te komen.

Wat klanten over ons zeggen

Benieuwd naar wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Vraag direct een gratis gesprek aan