Slide 1

IS JOU PROCESS HELEMAAL OPTIMAAL?!

LEAN training

Met LEAN kun je een aantal dingen bereiken, waaronder:

Verbeterde efficiëntie: LEAN helpt bij het elimineren van verspillingen en het optimaliseren van processen, waardoor de doorlooptijd van processen wordt verkort en de productiviteit wordt verhoogd.

Verhoogde kwaliteit: Door LEAN toe te passen, kunnen fouten worden opgespoord en opgelost, waardoor de kwaliteit van producten en diensten wordt verbeterd.

Kostenbesparing: Door verspillingen te elimineren, kan LEAN bijdragen aan kostenbesparingen in de organisatie.

Betere klanttevredenheid: Door efficiënte processen en verbeterde kwaliteit, kan LEAN bijdragen aan betere klanttevredenheid.

LEAN wordt vaak gebruikt in combinatie met andere methodologieën, zoals Six Sigma, om de prestaties van organisaties verder te verbeteren

Waarom ruimen we wel twee keer per jaar onze kleding kast op, maar kijken we zelden naar onze (bedrijf)processen?

LEAN gaat over het verbeteren van je processen, het opschonen en verwijderen van de verspillingen die in de loop der jaren zijn ontstaan. Hiervoor worden verschillende technieken gebruikt zoals:

  • 5’s
  • VSM
  • Kaizen
  • Poka Yoke
  • TIMWOODS
  • Gemba
  • en nog veel meer

Meer weten? 


Slide 1
Benieuwd naar wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen?
Vraag direct een gratis gesprek aan

Over mij

Ik ben Debby Eekman, ik ben SCRUM en LEAN coach/trainer.

Ik vind het heerlijk om samen met de klant te kijken naar de processen en de teams om te zien hoe we dit kunnen verbeteren. Betere teams kunnen samen stellen zodat mensen meer plezier, kwaliteit en productiviteit leveren. Dat projecten en processen continue verbeteren en meet (klant) waarde opleveren, met minder kosten, minder verzuim maar met veel meer plezier, transparantie en zonder stress!

Over mij

Ik ben Debby Eekman, ik ben LEAN expert.

Ik vind het heerlijk om samen met de klant te kijken naar de processen en de teams, om te zien hoe we dit kunnen verbeteren. Betere teams kunnen samen stellen zodat mensen meer plezier, kwaliteit en productiviteit leveren. Mensen in hun kracht zetten!

Projecten en processen blijven verbeteren en meer (klant) waarde, met minder kosten, minder verzuim maar met veel meer plezier, transparantie en zonder stress!