Slide 1

HEBBEN JOUW PRODUCTEN DE JUISTE KLANT WAARDE?!

SCRUM training

Hoe vaak worden uw producten op tijd, zonder stress en met de juiste klantwaarde opgeleverd? SCRUM bied je allerlei handvatten om jouw en jouw team te helpen om meer structuur, minder stress en meer klantwaarde te geven en te leveren. Wij geven SCRUM trainingen bij ons op kantoor, online of bij u op locatie.

Wat bieden wij;
✔ Training gericht op uw bedrijf
✔ Ervaren coach
✔ Lage prijs
✔ Kleine groepen
✔ Hoge kwaliteit

Doe twee keer zoveel in de helft van je tijd

SCRUM is een werkwijze waarin je in korte periodes steeds een deel van een project oplevert. Creëer je een doorlopend oplever- en leerproces. En om te leren heb je na ‘iets plannen’ en daarna ‘iets maken’ een terugkoppeling nodig om verder te verbeteren. Met SCRUM werken maak je de tijd die je besteedt aan iets verzinnen/plannen en iets maken korter. Zo kun je dus eerder om feedback vragen op een tussentijdse resultaat. Om goede feedback te krijgen, is het belangrijk om een werkend deel-product op te leveren. In SCRUM is de kleinste versie van een op te leveren werkend product het Minimum Viable Product (MVP).

Hiervoor worden verschillende technieken gebruikt zoals:

  • SCRUM Team
  • 3 Pijlers
  • 5 waardes
  • Artifact’s
  • en nog veel meer

Meer weten?Over mij

Ik ben Debby Eekman, ik ben SCRUM en LEAN coach/trainer.

Ik vind het heerlijk om samen met de klant te kijken naar de processen en de teams om te zien hoe we dit kunnen verbeteren. Betere teams kunnen samen stellen zodat mensen meer plezier, kwaliteit en productiviteit leveren. Dat projecten en processen continue verbeteren en meet (klant) waarde opleveren, met minder kosten, minder verzuim maar met veel meer plezier, transparantie en zonder stress!

Slide 1
Benieuwd naar wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen?
Vraag direct een gratis gesprek aan

Over mij

Ik ben Debby Eekman, ik ben LEAN expert.

Ik vind het heerlijk om samen met de klant te kijken naar de processen en de teams, om te zien hoe we dit kunnen verbeteren. Betere teams kunnen samen stellen zodat mensen meer plezier, kwaliteit en productiviteit leveren. Mensen in hun kracht zetten!

Projecten en processen blijven verbeteren en meer (klant) waarde, met minder kosten, minder verzuim maar met veel meer plezier, transparantie en zonder stress!