GRATIS downloads

Bedankt voor je verzoek! De download links worden per mail naar je verzonden.

Stap 01

Je ontvangt een bevestigingsmail op het opgegeven mailadres.

Stap 02

In de mail die ik stuurde vind je de link naar een aantal bestanden vol met waardevolle informatie. Lees het goed door om jezelf alvast bewust te maken van de waarde die bij DESCH Holding wordt geleverd!

Stap 03

Kijk even goed rond op de website voor meer informatie. Binnenkort komt er een webinar waarin ik nog meer informatie met jullie zal delen.

PSM1 trainingen

Op de eerste training dag van PSM1 – Scrum Master. Je leert wat Scrum is en hoe het werkt. Op dag 2 leren we de rollen binnen Scrum en bereiden we ons voor op het examen.

PSM1 – 9 & 16 juli 2021

€ 945 excl. per persoon

09:00 - 16:00 uur

Locatie: Splijtbakweg 86, 1333 HJ Almere

PSM1 – 17 & 24 September 2021

€ 945 excl. per persoon

09:00 - 16:00 uur

Locatie: Splijtbakweg 86, 1333 HJ Almere

Maak hieronder kennis met onze diensten

Scrum training

De training is bedoeld voor alle geïnteresseerden die producten of diensten willen ontwikkelen met behulp van het Scrum framework, maar is toegespitst op diegenen verantwoordelijk zijn voor het organiseren, begeleiden of introduceren van Scrum,: Scrum Masters, Product Owners en Scrum Team leden.

LEAN Training

Wanneer u merkt dat processen niet meer zo goed lopen dan voorheen of dat de klanten langer moeten wachten of minder tevreden zijn, dan is het wellicht een goed idee om eens uw processen eens goed onder de loep te nemen.