Slide 1

IS JOU PROCESS HELEMAAL OPTIMAAL?!

LEAN training

Met LEAN kun je een aantal dingen bereiken, waaronder:

Verbeterde efficiëntie: LEAN helpt bij het elimineren van verspillingen en het optimaliseren van processen, waardoor de doorlooptijd van processen wordt verkort en de productiviteit wordt verhoogd.

Verhoogde kwaliteit: Door LEAN toe te passen, kunnen fouten worden opgespoord en opgelost, waardoor de kwaliteit van producten en diensten wordt verbeterd.

Kostenbesparing: Door verspillingen te elimineren, kan LEAN bijdragen aan kostenbesparingen in de organisatie.

Betere klanttevredenheid: Door efficiënte processen en verbeterde kwaliteit, kan LEAN bijdragen aan betere klanttevredenheid.

LEAN wordt vaak gebruikt in combinatie met andere methodologieën, zoals Six Sigma, om de prestaties van organisaties verder te verbeteren

Stel je voor dat je in een fabriek werkt waar auto's worden geproduceerd. Er zijn verschillende stappen in het productieproces, zoals het lassen van het chassis, het installeren van de motor en het plaatsen van de banden. Soms kan het gebeuren dat er fouten worden gemaakt, zoals het plaatsen van een verkeerd onderdeel of het niet goed vastdraaien van een bout.

Met LEAN kun je deze fouten opsporen en elimineren, door bijvoorbeeld een visuele controlelijst te maken waarop alle stappen in het proces staan vermeld en de kwaliteitscontrole te verbeteren. Door deze verbeteringen kun je efficiënter werken en worden fouten voorkomen, waardoor de kwaliteit van de auto's wordt verhoogd.

Bovendien kun je met LEAN verspillingen in het productieproces elimineren, zoals het wachten op onderdelen of het onnodig verplaatsen van gereedschap. Door deze verspillingen te verminderen of te elimineren, wordt het productieproces sneller en goedkoper, terwijl de kwaliteit van de auto's toch verbetert.

Kortom, LEAN helpt bij het optimaliseren van processen, het verminderen van verspillingen en het verbeteren van de kwaliteit, wat kan resulteren in betere producten en tevreden klanten.

Meer weten? bekijk onze trainingen.

Slide 1
Benieuwd naar wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen?
Vraag direct een gratis gesprek aan

Over mij

Ik ben Debby Eekman, ik ben LEAN expert.

Ik vind het heerlijk om samen met de klant te kijken naar de processen en de teams, om te zien hoe we dit kunnen verbeteren. Betere teams kunnen samen stellen zodat mensen meer plezier, kwaliteit en productiviteit leveren. Mensen in hun kracht zetten!

Projecten en processen blijven verbeteren en meer (klant) waarde, met minder kosten, minder verzuim maar met veel meer plezier, transparantie en zonder stress!